در حال فراخوانی آگهی های بیشتر ...
جستجو   ثبت آگهی رایگان

نوشیدنی های گرم در فصل زمستان

  • دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۸
  • 110 بازدید
  • مقالات

 انواع مختلفی از چای و دمنوش‌ سالیان درازی است که با زندگی ما انسان‌ها عجین شده و در درمان بیماری‌های متعددی به طب سنتی یاری رسانده‌اند.نوشیدنی ها هم مانند مزاج های آدمی متفاوت هستند و با شروع هر فصل نوع آنها تغییر می کند. به عنوان مثال نوشیدنی های فصل تابستان که مزاج خنک و مرطوب دارند و زمستان با نوشیدنی های گرم و خشک همراه است.

در این مقاله با ما همراه شوید تا چند نوع از چای و دم نوش های طبیعی مخصوص فصل زمستان را برایتان معرفی کنیم:

چای انار و لیمو 

برای تهیه این نوشیدنی کافی است، 7 فنجان آب را با 1 فنجان شکر، کمی زنجبیل تازه، 3 عدد میخک و یک عدد چوب دارچین مخلوط کنید و بگذارید تا آب جوش بیاید سپس 1 دقیقه اجازه دهید تا تمامی مواد با هم جوش بخورند. سپس به تعداد افراد، از چای کیسه‌ای استفاده کنید و آنها را در این مخلوط قرار دهید. در مرحله پایانی، به این مخلوط یک فنجان آب انار و یک چهارم فنجان آبلیموی ترش اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه آن را صاف و در فنجان‌های مورد نظر بریزید. روی هر فنجان چای نیز یک حلقه نازک لیموترش تازه قرار دهید و آن را گرم سرو کنید

چای رازیانه و میخک

ابتدا به اندازه 4 فنجان آب جوش بیاورید و به آن کمی چای سیاه، هل، رازیانه و میخک اضافه کنید. بعد از گذشت 5 دقیقه آن را صاف و با عسل شیرین کنید، البته مقدار عسل باتوجه به ذائقه‌تان می‌تواند کم یا زیاد شود. بعد از چند دقیقه، چای شما آماده سرو شدن خواهد بود.

چای دارچین و عسل

ابتدا در یک ماگ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل را با 3 تا 4 قاشق چایخوری لیموترش مخلوط کنید و به آن 3 عدد هل، 3 عدد میخک و یک قاشق چایخوری زنجبیل اضافه کنید. در آخر به این مخلوط آب جوش بیفزایید و بگذارید تا چند دقیقه مواد با هم بمانند. سپس برای هم زدن از یک چوب دارچین استفاده کنید تا چای حاصل، طعم دارچین به خود بگیرد.

شیر نارگیل

برای تهیه این نوشیدنی، 3 فنجان شیر را با یک قوطی شیر نارگیل (250 سی‌سی) مخلوط و به آنها 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل اضافه کنید و این مخلوط را روی حرارت قرار دهید. سپس به آن نصف قاشق چایخوری وانیل و یک‌چهارم فنجان شکلات ذوب‌شده اضافه کنید. به این ترتیب، نوشیدنی شما آماده سرو کردن خواهد بود. البته پس از ریختن این مخلوط در فنجان‌های مورد نظر، روی آن خامه و شکلات رنده شده نیز قرار دهید.

معجون شیرو زنجبیل

زنجبیل را می توان در شیر به همراه عسل و دارچین جوشاند. این ترکیب برای افرادی که دچار درد آرتروز و ورم مفاصل هستند، بسیار مفید است. این نوشیدنی را می توان به عنوان صبحانه و با چند تکه نان صرف کرد. اگر این معجون معجزه آسا به مدت ۴۰ روز استفاده شود، دردهای زانو به طور کامل برطرف می شوند.

گل بنفشه؛ تسکین سرفه های خشک

گل بنفشه را به صورت دم نوش درست می کنند. این گل مزه بسیار خوبی دارد و به صورت شربت دارویی در داروخانه ها به فروش می رسد. به این دم نوش می توان گل سرخ هم اضافه کرد. گل بنفشه در درمان سرفه های خشک بسیار مناسب است.

گل نیلوفر؛ برای رهایی از خشکی پوست

به افرادی که پوست شان در فصل های سرد سال دچار حساسیت و خشکی می شود، مصرف دم نوش گل نیلوفر را توصیه می کنیم. دم کرده این گل در رفع خشکی پوست بسیار موثر است.

گل گاوزبان؛ یک گیاه جوشیدنی

گل گاوزبان گلی است که اگر بخواهید به قدر کافی تاثیرگذار باشد باید نیم ساعت جوشانده شود و بعد از آن به مدت یک ساعت هم دم بکشد. دم نوش این گل با ترکیب لیموعمانی استفاده می شود.

دم نوش زنجبیل

یکی از نوشیدنی های مهمی که برای افراد سرماخورده تجویز می شود، دم نوش زنجبیل استزنجبیل تازه را به میزان یک قاشق غذاخوری در طرفی مناسب رنده کنید. سپس با آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و داخل صافی ریخته و تفاله آن را بگیرید. این دم نوش بدن را به یک بخاری سیار تبدیل کرده و از ویروس های سرماخوردگی در امان می دارد. زنجبیل به نوعی یک پیشگیری کننده قوی برای سرماخوردگی است. از این نوشیدنی در مناطق خیلی سرد یا برای افرادی که بدن شان ایمنی کمتری دارد، استفاده می شود.

اگر سرما خوردگی زود سراغتان می آید

نوشیدنی چای آویشن هم زمان با آغاز فصل پاییز نه تنها می تواند مقاوت بدن را در برابر ویروس سرماخوردگی و آنفلوانزای فصلی افزایش دهد، بلکه روند بهبود سرماخوردگی را سرعت می بخشد. این دم نوش تسکین دهنده سرفه و برطرف کننده تنگی نفس است. در برخی از متون طب سنتی به خواص نوشیدن دم نوش آویشن برای کنترل میزان قند خون به عنوان یک درمان جانبی اشاره شده است.

چهار گل معروف

گل گاوزبان، گل بنفشه، گل ختمی و گل سرخ از معروف ترین گل های دم کردنی هستند که با تاثیرگذاری زیادی در رتبه اول قرار می گیرند. دم نوش چهار گل در مواردی مانند یبوست، سوزش چشم، خشکی بینی، آنژین های چرکی، گلودرد و بدن درد مورد استفاده قرار می گیرد و از چهارگل های معروف می توان هم به عنوان جوشیدنی و هم به عنوان دم کردنی استفاده کرد.

نعناع؛ سرباز بدن

نعناع گیاهی است که در هر خانه یافت می شود و می توان معجونی مخصوص سرماخوردگی های زمستان از آن تهیه کرد. دم نوش نعناع سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و در رفع گلودرد و گرفتگی بینی موثر است. این دم نوش ضد نفخ است و در رفع دردهای شکمی که با خوردن مواد غذایی سرد در فصل زمستان ایجاد می شود، تاثیر بسیار دارد دم نوش نعناع بهبود دهنده حالت تهوع و تب بر است. یک قاشق غذاخوری نعنای خشک را با یک لیوان آب جوش دم کرده و بعد آن را صاف کنید. سپس دوباره این دم نوش را به همراه برش های لیموترش، چوب دارچین و چند برش از زنجبیل و نبات دم کرده و فرصت دهید به خوبی دم بکشد. بهتر است این دم نوش را قبل از شام بنوشید. دم نوش نعناع انرژی فوق العاده ای در بدن ایجاد کرده و به گردش درمی آورد.

 

 

10 مورد از خواص گیاه آلوئه ورا پست قبلی
10 مورد از خواص گیاه آلوئه ورا
روش های پیشگیری از سرماخوردگی در فصل زمستان پست بعدی
روش های پیشگیری از سرماخوردگی در فصل زمستان

دیدگاه ها

اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید

ارسال دیدگاه

می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید

جستجو در مطالب

  ثبت آگهی رایگان